Skip to main content

Wij zijn Yvette en Gijs van Partyverhuur ’t Veldhoen

 

Wij runnen met veel liefde een verhuurbedrijf voor feesten en partijen tot ongeveer 100 gasten.

We houden het bewust kleinschalig, want onze sterke punten zijn persoonlijke aandacht en focus op details die de sfeer bepalen.

 

Alles wat je nodig hebt voor een geslaagd feest, vind je bij ons onder één dak.

 

Hoe het begon

Van 2007 t/m 2017 werkten Gijs en Yvette samen in hun eigen bedrijf, een lokale Skoda dealerschap. Yvette was verantwoordelijk voor de administratie en het klantcontact en Gijs deed de verkoop en sprong overal bij waar nodig. Ze vormden een geolied team.

 

Het idee voor Partyverhuur ‘t Veldhoen ontstond na hun fantastische bruiloft op 2 september 2017 in de boomgaard van landerij ‘t Veldhoen. We hadden alle aankleding inclusief tent, bar, servies, tafels zelf gehuurd om precies de sfeer te creëren die wij wensten voor onszelf en onze gasten.

 

Het feest was super geslaagd! Wij (Gijs en Yvette) waren in die tijd ook op zoek naar een nieuwe zakelijk uitdaging en na de bruiloft viel het kwartje bij ons beiden. We gaan de aankleding van feesten en partijen organiseren!. En wel in precies de sfeer die onze klanten voor ogen hebben.

 

De servicegerichtheid, kleinschaligheid en de hechte samenwerking (we zijn nog steeds getrouwd!) namen we natuurlijk mee in de manier waarop we klanten zijn gaan helpen met Partyverhuur ‘t Veldhoen.

 

Neem contact op via telefoonnummer,  e-mail of contactformulier om je wensen te bespreken.

 

Partyverhuur ’t Veldhoen is genoemd naar het landgoed ’t Veldhoen waar wij ook woonachtig zijn. Dit landgoed is al 4 generaties in de familie van Gijs.

Partyverhuur ’t Veldhoen.
Nijverheidsweg 18 C8
3641 RR Mijdrecht

Mobiel 06-21268380 (Gijs)
06-15483006 (Yvette)
E-mail info@veldhoenverhuur.nl
KvK 72649259
BTW nr. 8591.86.258.B01